Werkwijze

Nieuwe gewoonte

Buitenwerken is een alternatief op het bestaande werkklimaat en vraagt om de adoptie van een nieuwe gewoonte. Om de werknemers de drempel over te laten gaan is bewustzijn, kennis en het wegnemen van barrières belangrijk. Met onze implementatie toolkit gebaseerd op het ADKAR model doen we dit effectief en aantrekkelijk. Niet om het groter maar juist waardevoller te maken dan buiten onder werktijd al is.

 Groen als dienst

Omdat wij streven naar duurzame adoptie van het buitenwerken verzorgen wij projecten van plan tot en met onderhoud. Van zowel de buitenruimte als de werknemer. Daarom zijn wij ook niet na oplevering weg maar blijven wij een jaar lang support en inspiratie bieden. Wij vertrekken pas als buiten natuurlijk is. Alleen advies of inspiratie nodig? Wij bieden ook consultancy en inspiratie sessies.

 Buiten op maat

Elk bedrijf heeft een andere natuur en cultuur. Met onze intake en interne survey creëren we vroegtijdig draagvlak en inzicht om tot de beste buitenwerkoplossing te komen. Onze aanpak is projectmatig. Wij nemen de rol van projectmanager, aanjager en consultant in één. Volledig ontzorgend of met een toolkit, altijd bewust van, en in samenwerking met, de betrokken stakeholders zoals facility, vitaliteit, HR, communicatie en/of interieur
ontwikkelaar.

 Multidisciplinair

Buitenwerken is nieuw en vraagt om visie en creatie. Voor de ontwikkeling van de buitenruimtes werken wij samen met Donker Groep, de meest duurzame groenexploitant voor de zakelijke markt in Nederland. Voor de productie van speciaal buitenwerk meubilair en set-up’s (o.a. de stand-up, meet-in, een-op-een) werken we met diverse ervaren partijen samen. Met preferred suppliers werken? Ook geen probleem.

GRATIS whitepaper

Wat levert buitenwerken precies op? Wat heb je ervoor nodig, hoe implementeer je het? En hoe financier je het? Al deze vragen worden beantwoord in het whitepaper.

Privacy Policy

Meer weten?

We nemen je graag mee naar buiten